kulturhus

Kulturhus Oene Expositie Eljo van Zetten

Opening expositie Eljo van Zetten in het Kulturhus Oene

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de feestelijke opening van Eljo van Zetten haar allereerste solo-expositie. Op zaterdag 13 april zal deze om 16.00 uur officieel geopend worden door haar man Adriaan in het Kulturhus Oene. Speciaal voor deze opening zal op zaterdag 13 april digitaal werk/een installatie aanwezig zijn. Een selectie van haar schilderijen en ruimtelijk werk zal tot en met juli 2019 te zien zijn in de expositieruimte van het Kulturhus Oene.

Eljo haar kunstvlam ging aan na een middelbare school excursie naar Parijs in de jaren 80. Daarna wilde ze graag meer musea van binnen zien. In 2010, inmiddels enkele jaren woonachtig in Oene, besloot zij op schilderles te gaan bij Corrie Kieskamp. Na Corrie volgde in 2015 schilderles bij Abelien Visser, waarna in 2016 kwam de Vrije Academie Nunspeet op haar pad. Daar volgt zij op aanraden van een van de docenten momenteel de cursus Kunst Ruimtelijk B o.l.v. Michiel Bongertman.

Parallel aan bovenstaande liep de zoektocht naar een nieuw recent diploma voor de arbeidsmarkt. Een deeltijdopleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de kunstacademie Artez te Zwolle werd in 2017 gestart. Eljo hoopt met dit beroep de culturele vlam bij leerlingen aan te kunnen wakkeren en de weg van hun authenticiteit wakker te maken. Wilt u zien en horen hoe Eljo dit zelf doet? Wees van harte welkom bij de opening van haar expositie op zaterdag 13 april 2019 om 16.00 uur in het Kulturhus Oene, Dorpsstraat 14-16 te Oene.