radio794

Op 1 mei in de Speuldeuze en Praotstoel794

Veur Erik Daems is in disse Speuldeuze veule ruumte veur de streektaalmeziek uut heel Nederland. Wat zol hie door allemaol teegn komn?

Om 10 uur mag Tony van Dommelen weer achter de knoppen zitten bij de Praotstoel en hebben we het volgende in de planning voor Linda Seinstra en Cor Rorije.

Cor begint de gesprekken met hopelijk de Junior Gulden Gelderlander in de Gemeente Heerde. In deze week horen wij meer en kunnen wij afspraken maken.

Cor hoopt te praten met Jaimie Grouw van Tactus Verslavingszorg over de jonge mantelzorgers van verslaafden. Wij denken dat zij tot de buitencategorie mantelzorgers behoren, vanwege de zwaarte van hun taak.

Op 28 april krijgen de horecagelegenheden de mogelijkheid om hun terrassen te openen. Of dat nu gelijk alle horecaondernemers uit de brand helpt? Linda Seinstra zal op zijn nieuwe terras van Cor van Oene horen of hij en zijn collega’s hier blij van worden.

Daarna ontvangt zij Erica Hottinga aan haar tafel om de praten over de IJsselkunstroute, die waarschijnlijk door de gemeente Heerde gevoerd kan worden. We zijn benieuwd in welke vorm het wordt gegoten.

Daarna hebben wij tijd om de berichten uit de weekkranten en de EvenementenAgenda vanaf 11:40u door te geven.

Kijk vooral op WWW.Radio794.nl voor het laatste nieuws over de uitzending.

U hoort de Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) elke zaterdag.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – 93,1 FM kabel – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u  

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma.  www.facebook.com/praotstoel794