Projectkoor Jubilate Deo heeft dit jaar wat te vieren!

Jubilate Deo – 80 jaar

Oene – Projectkoor Jubilate Deo heeft dit jaar wat te vieren!

Op 12 november 2022 is het precies 80 jaar geleden dat het Oener koor werd opgericht als kerkkoor. Na de oorlog werd het een Christelijke Zangvereniging. In de beginjaren bestond de vereniging uit meerdere koren. Na al die jaren is het een projectkoor geworden met op dit moment ongeveer 50 leden. Ieder jaar werkt het koor aan 1 of 2 grote projecten en komend jaar gaan we ook aan de hand van thema’s liederen instuderen.

Op zaterdag 5 november zal het koorwerk Abraham, geschreven door de eigen dirigent Cor van Leeuwen, uitgevoerd worden in het Kulturhus te Oene. 

Woensdag 31 augustus beginnen de leden weer met repeteren voor dit feestelijk jaar in ‘de Ark’ in Oene. De koorleden kijken erg uit naar dit zangjaar, want naast de uitvoering van Abraham staan er nog meer festiviteiten op het programma met als sluitstuk een koorreis in april 2023.

Zangers die interesse hebben om mee te werken aan het project Abraham en willen meegenieten van dit jubileumjaar zijn van harte welkom op onze repetitie. We starten om 20.00 uur. De locatie is ‘De Ark’, Keizerstraat 4 in Oene.