De Heerd

THEATERCONCERT: DE DAG DAT IK ROBERT LONG ONTMOETTE…

HEERDE – Op zaterdag 9 oktober zullen in theater De Heerd in Heerde door Maaike Widdershoven, Julia Herfst, Wil van der Meer en Job Bovelander de liedjes van Robert Long weer tot leven worden gebracht. De bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden gezongen en verbonden door grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen. Hierbij wordt o.m. verteld hoe een ontmoeting met Robert een blijvende indruk heeft gemaakt.
De artiesten worden begeleid door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.
Kaartverkoop middels www.dorpshuisheerde.nl of via de balie van De Heerd, Griftstraat 8 in Heerde. Toegangsprijs € 23,50 incl. consumptie. Aanvang van de voorstelling 20.15 uur.
Voor het bijwonen van theatervoorstellingen geldt de Coronawet van 25 september 2021, wat betekent dat controle plaatsvindt op een geldend coronatoegangsbewijs. Belangstellenden voor de nieuwsbrief van het theater kunnen zich opgeven via info@theaterdeheerd.nl.