radio794

23 Mei 2020 Speuldeuze & Praotstoel794

Op 23 Mei is de lieste met Aoveriesselse streektaalmeziek in gebruuk bie Cor Rorije as hie de Speuldeuze löt heurn. Det zal dan gaon van Ieselmujen töt an Denekamp. ‘t Sketsje geet aover ‘t Schoelreisie van de Gebroeders.

Als Gert Roelofs om 10 uur aan de slag gaat als technieker van dienst zal Linda Seinstra de introductie doen en daarna heeft Gert nog de verjaardagen van de Skeelerclub. Er is nog geen verjaardagskalender van de Gemzen maar wel de voorzitter, Bram Berends uit Wapenveld, waar we mee gaan praten.

We horen dan ook van Martin Mans hoe we het online-orgelconcert kunnen volgen op Facebook als dat vanuit de Grote Kerk in Epe wordt uitgezonden op 28 Mei.

Om 11:00u praten wij Monique L’Hoir de PR-vrouw van GGD NOGelderland over de nieuwe website “GGDSamengezond”. Voor heel Gelderland.

Om 11:20u hopen wij een gesprek te hebben met de voorzitter van de Eper Ondernemers, Martin Lokhorst. We zijn benieuwd naar de gedachten van de winkeliers over het Post-Corona ondernemen in Epe.

En natuurlijk de EvenementenAgenda om 11:40u door Linda Seinstra en Cor Rorije. Natuurlijk is de invloed van het Corona-virus op het verenigingsleven duidelijk merkbaar. We houden er rekening mee dat er hierdoor nog extra berichten bij kunnen komen.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794