nieuws

Rabobank Noord Veluwe – Webinars voor verenigingen en stichtingen

Gratis webinars voor verenigingen en stichtingen 
 
Offline samenkomen kan helaas even niet, maar we snappen dat er nu veel vragen leven binnen het verenigingsleven. Daarom nodigt Rabobank Noord Veluwe bestuursleden van verenigingen en stichtingen uit om ‘online’ aan te sluiten bij (een van) drie interactieve webinars die tot stand zijn gekomen in samenwerking met NOC*NSF.  
 
De webinars zijn gericht op Communiceren (20 mei), Ledenbinding (25 mei) en Financiën (25 mei). Oftewel actuele issues die in deze tijd van belang zijn voor verenigingen en stichtingen. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat de deelnemers meteen aan de slag kunnen binnen hun club. Alle webinars starten om 20.00 uur tot 21.30 uur. 

Schuif aan en schrijf je in 
Rabobank Noord Veluwe nodigt bestuursleden van verenigingen of stichtingen dan ook graag uit om aan te sluiten bij een van de georganiseerde webinars. Meedoen? Schrijf je dan in. Ga hiervoor naar www.rabobank.nl/noordveluwe en kijk onder het kopje Actueel. 
 
Welke webinars? 

20 mei: Communiceren, juist nu! Maar hoe? 
Tijd: 20.00-21.30 uur 
Onder leiding van Martin van Berkel (eigenaar Clubbereik en manager Communicatie & Media bij Nederlandse Volleybalbond) 

Hoe kan jouw vereniging zowel de interne- als externe communicatie optimaal inzetten in tijden van de coronacrisis? Welke communicatieaanpak, welke tools en succesvolle content?
 
25 mei : Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten 
Tijd: 20.00 – 21.30 uur 
Onder leiding van Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport) 

Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden? 

25 mei: Financieel gezond de crisis door 
Tijd: 20.00 – 21.30 uur 
Onder leiding van Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport) 

Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?