nieuws

40 jarig jubileum Atelier De Witte Pimpernel Quilt & Handwerk

Atelier De Witte Pimpernel Quilt & Handwerk viert haar 40 jarig jubileum!!! 1mei 1981-1 mei 2021. 

Atelier De Witte Pimpernel Quilt & Handwerk in Oene bestaat 1 mei 40 jaar en is een creatief en kleurrijk begrip in de wijde omgeving. Een lange weg met de start in 1981 aan de Posthoornsbredehoek in Zwolle, vervolgens in 1995 aan de Groteweg in Wapenveld en sinds 2004 aan de Houtweg 40 in Oene tegenover Korenmolen Werklust.

Gestart in Zwolle met sieraden maken, kralen, houten speelgoed, etsen en ander creatief materiaal en vervolgens werd het en complete kralenwinkel. Toen daar de klad in kwam geleidelijk overgestapt op quiltstoffen en kartonnage. Daar kwam later het kaarten maken bij wat vele jaren een rage was. Veel workshops en demo’s volgden.

In Wapenveld werd dit voortgezet , aangevuld met workshops Paverpol en zelf hardend klei. Doordat we ons steeds meer met quilten bezig hielden kwamen er meer stoffen bij.

Sinds 2004 zit de Witte Pimpernel aan de Houtweg in Oene en kun je er terecht voor een mooie ruime en kleurrijke collectie quiltstoffen en quiltaccesoires, diverse fournituren, tussenvullingen en vliezen, dmc, sokkenwol, byoux-accesoires en meer.
Naast de verkoop van diverse artikelen worden er regelmatig cursussen en workshops georganiseerd voor zowel traditionele- als artquilters en in andere textiele technieken zoals punchen en vrij borduren.

Om een beetje feestelijk aandacht te geven aan dit jubileum ontvangen klanten, in de maand mei, 10% korting op hun aankoop. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 13.00-17.00 uur en zaterdag van 10.00-16.00 uur. Voor meer info www.dewittepimpernel.nl Tel: 0578-641070