nieuws

7 september in de Speuldeuze & Praotstoel794

Erik Daems is weer an ’t zuukn naor läkkere Streektaalmeziek. Daor in de zeeklei kump hie nog wel wat teegn aj goed luusterd.

Linda Seinstra begint om 10:05u in Wapenveld als daar de Bronzen-pad wordt uitgereikt door de burgemeester van de Gemeente Heerde.

Cor Rorije gaat met de wethouders van Epe en Heerde kijken hoe de grondstoffen worden hergebruikt. Al zitten er ook nog wel addertjes onde de rommel.

Na het nieuws van 11 uur zal Cor Rorije van Fred Kool, de voorzitter van de Heerder EHBO-vereniging horen hoe het cursusseizoen is geregeld in Wapenveld en Heerde.

Wim van de Schepop zal aan Linda, via de telefoon, vertellen wat een vrijwilliger achter de knoppen van de geluid- en lichttafel van het Kulturhuus EGW beleeft als hij of zij een optreden begeleid. Er zijn op dit moment weer een paar mensen nodig nu 2 van de technici stoppen met hun taak.

Dit alles onder technische begeleiding van Erik Daems en Tony van Dommelen in de studio.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen. De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.