nieuwsveluvine Nunspeet

Nederpop All Stars en Loïs Lane geven concert in Nunspeet

De Nederpop All Stars voeren je al een aantal seizoenen mee terug naar de roots van de Nederpop. Dit seizoen staan ze in het theater met de mooiste dames van het bal: de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane. Op vrijdag 14 oktober treden de sterren op voor het Nunspeetse publiek.

Natuurlijk hoor je de grote Loïs Lane-hits, máár ook andere Nederlandse klassiekers mogen niet ontbreken. Inclusief een ode aan vergeten Nederpopdiva’s als Jerney Kaagman en Mariska Veres. Je kunt niet meer blijven zitten tijdens een speciaal ‘Nederpop-discoblok’, en brult mee met het mooiste repertoire dat de Nederlandstalige popgeschiedenis te bieden heeft. Een feest van herkenning.

De Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde topmuzikanten, hebben hun sporen in de Nederpop ruimschoots verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood scoorden vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.

Monique en Suzanne Klemann zijn de zingende en drijvende krachten achter Loïs Lane. Ze scoorden meerdere hits en Prince was begin jaren negentig zo onder de indruk dat hij ze meevroeg op tour en nummers voor ze schreef. Met hun hemelse stemmen zingen zij al jaren het Nederlandse publiek verliefd en scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time. In de zeer succesvolle documentaire Tot de laatste snik lieten ze het al zien: Loïs Lane knalt nog steeds van het podium af.

Het concert van Nederpop All Stars en Loïs Lane is te bezoeken op vrijdag 14 oktober om 20:15 uur in Veluvine. Kaarten zijn te koop voor € 23,00 p.p. (inclusief servicekosten) via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa.

fotograaf Albert Jolen