cultureel platform epe

Collectief KRIJT geeft vrijdag 5 januari kindervoorstelling Nest in Kulturhus EGW

EPE – Het collectief KRIJT komt vrijdag 5 januari met de kindervoorstelling Nest naar Epe. De jonge theatermaaksters Anneloes Rodenhuis en Cristel Hakvoort duiken met Nest in de belevingswereld van peuters en kleuters. De voorstelling vindt plaats in Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25. Aanvang: 14.30 uur. Tickets à 8,50 euro zijn te reserveren via de link kulturhus.i-reserve.net.

Bij welke ouders hoort dit lammetje? En deze rups? Wat gebeurt er als er gezinsuitbreiding komt? En hoe neem je afscheid van iets waar je aan bent gehecht? Ooi en Vaar vragen de kinderen om hulp. Het is een warm verhaal over dieren en familie. Nest is een grappige en ontroerende voorstelling over dieren, families, bezit en afscheid nemen. Met een onvervalste dosis kleuterhumor en herkenbare situaties voor ouders.

Kindervoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar
Iets meer over de voorstelling die bestemd is voor kinderen vanaf 3 jaar? De vogels Ooi en Vaar werken al jaren in hun dierenbezorgservice. Zij bezorgen elk jong dier bij de juiste ouders. Tot er op een dag een dier bij hen belandt, dat ze nog nooit hebben gezien. Het huilt, kraait en heeft een luier om. Het lust geen wormen en vliegen kan het al helemaal niet. Voor Ooi en Vaar maakt dat niets uit. Ze vormen met hun nieuwe aanwinst een warm nest. Maar dan melden de echte ouders zich. Waar blijft hun kind?

KRIJT: (poppen)spel en objecttheater
Helder, toegankelijk, beeldend en dichtbij. Dat zijn de kenmerken van theatergezelschap KRIJT. Herkenbare thema’s, bevlogen (poppen)spel en objecttheater zorgen voor een verhaal dat je hoort, ziet én voelt.

Nieuwsbrief Kulturhus EGW
Via de website van Kulturhus EGW (www.kulturhusepe.nl) kan iedereen zich overigens inschrijven voor de nieuwsbrief. Op die site is de programmafolder voor het nieuwe culturele seizoen ook als pdf te downloaden.

foto is gemaakt door Dennis van Tilburg.