De Heerd

Comedy-Cabaret in Theater de Heerd 10 december

HEERDE –Het concert begint. Je kunt een speld horen vallen. Eindelijk klinken de eerste tonen. Met een daverende klap slaat de pianoklep op de hand van de pianiste. Haar schreeuw wordt een aria. En ineens heeft de viool een eigen wil.
In hun programma “Hoge Noot” op zaterdag 10 december 2022 in Theater de Heerd, vragen Maartje & Kine zich af waarom mensen muziek maken. Ze suizen daarbij moeiteloos van Brahms naar Balkan, van opera naar jodel-rap en van chansons naar electro.
Maartje & Kine trekken sinds enige jaren door Nederland met hun humoristisch-virtuoze theatershows. U kunt ze kennen van de NTR-documentaire “Maartje & Kine Buigen Niet” – over hun roadtrip naar Noorwegen in coronatijd, de “Miniconcerten voor Alleenstaanden”, hun optredens bij Khalid & Sophie, Opium op Oerol, Podium Witteman, Lowlands, Zwarte Cross en Concert at Sea.
Op 10 december musiceren ze in een aangepast programma in Kerstsfeer. Kaarten 19,00 euro inclusief consumptie, via www.dorpshuisheerde.nl of aan de balie van De Heerd, Griftstraat 8 in Heerde. Aanvang 20.15 uur.
Belangstellenden voor de gratis nieuwsbrief van het theater kunnen zich opgeven via info@theaterdeheerd.nl.  

foto is van Corné van der Stelt