Kerk Oene

Hervormde gemeente Oene – 18 mei – Reisje voor ouderen en alleenstaanden

18 mei – Reisje voor ouderen en alleenstaanden 

Op donderdag 18 mei is onze uitgaansdag gepland. Houdt u deze datum vrij?

We gaan deze keer naar Diepenheim naar het Oranjemuseum. U wordt ’s morgens om 8.15 uur in de Ark verwacht, waarna we vertrekken richting Diepenheim.

Hier zullen we verwelkomd worden met koffie en gebak. Na een korte uitleg is er veel te zien op het gebied van de Oranjes. De verzameling bestaat uit herinnerings- en herdenkingsborden, wandkleden, tegeltjes, glazen, lepeltjes en nog veel meer.

Tussen de middag gaan we naar Restaurant “de Hof van Twente” voor een heerlijke maaltijd; een driegangen menu. Als we daarvan genoten hebben en verzadigd zijn gaan we in de bus met een gids voor een Oranjerit. Die ons langs mooie kastelen en landgoederen zal leiden. Deze dag staat helemaal in het teken van de Oranjes.

Als we terugkeren bij het restaurant zullen we nog wat gaan drinken en rond 17.00 uur naar Oene vertrekken. Daar wacht ons nog als afsluiting van de dag de broodmaaltijd. Dit alles zo de Heere wil en wij leven.

We hopen dat allen die zich opgegeven hebben ook mee mogen gaan en zien uit naar een fijne en gezellige dag. Mochten er nog mensen zijn die graag mee willen, schroom niet en bel, er zijn nog plaatsen vrij. U kunt zich voor dit reisje opgegeven tot uiterlijk zaterdag 13 mei bij Gerrie Riphagen, tel. 641376, ook voor eventuele vragen kunt u bij haar terecht.

De Ouderencommíssie