veluvine Nunspeet

Jong cabarettalent Thjum Arts in theater Veluvine 16 december

In 2021 won hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten. In zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot‘ speelt hij een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Thjum Arts brengt een droogkomische performance en wordt omschreven als een authentieke gast met doordachte humor. Op vrijdag 16 december staat de jonge cabaretier in Veluvine met zijn voorstelling Tijdloos genot.

In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.

Dat hij sinds de talentenjacht een enorme ontwikkeling door heeft gemaakt, blijkt als hij in 2018 mee doet aan het Amsterdams Studenten Cabaret festival en daar de Jury- en Publieksprijs wint. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

Thjum Arts – Tijdloos genot is te zien op vrijdag 16 december om 20:15 uur in theater Veluvine. Kaarten zijn te koop voor € 18,00 p.p. (inclusief servicekosten) via veluvinenunspeet.nl of aan de theaterkassa.