kulturhus Epe

Jong JOC op zaterdag 6 april in Kulturhus EGW in Epe

De talentvolle Jong Jazz Orchestra of the Concertgebouw (Jong JOC) geeft 6 april een concert in Kulturhus EGW in Epe. (Foto: Ben Houdijk)

EPE – Diverse jonge musici geven zaterdag 6 april een zeer bijzonder liveconcert in Kulturhus EGW in Epe. De talenvolle bigband Jong Jazz Orchestra of the Concertgebouw (Jong JOC) geeft deze dag vanaf 14.00 uur een gratis toegankelijk concert. Let op: kaarten moeten wel gereserveerd worden. De programmaraad van Kulturhus EGW verwacht namelijk dat het druk gaat worden. Dit evenement wordt gehouden in samenwerking met Jazz And More Comes To Town.

Even iets meer over dit Jong JOC? Diverse talentvolle musici uit heel het land houden jaarlijks een muzikale bootcamp in trainingscentrum Akoesticum in Ede. Eén weekend lang draait voor hen om leren en om repeteren. Naast jamsessies en masterclasses wordt er natuurlijk ook een hoop plezier gemaakt. In één weekend wordt er op deze manier een nieuwe jong talent-bigband gevormd. De bootcamp wordt afgesloten met een spetterend eindconcert.

Het Jong JOC treedt vervolgens een select aantal keren per jaar op, bijvoorbeeld in het voorprogramma van een concert van het ‘grote’ JOC. Maar op eigen gelegenheid treedt Jong JOC ook op. Dit optreden in Epe is het tweede optreden van het jaar. Zeer bijzonder dus!

Het Jong JOC staat onder muzikale leiding van dirigent Chris Muller. De groep muzikale jongeren die samen Jong JOC vormen zijn elk tussen de 12 en de 18 jaar oud. Kulturhus EGW en Jazz And More Comes To Town hopen om die reden dus ook dat er veel jongeren in het publiek zitten.

Dit evenement in Kulturhus EGW belooft een waar jazzspektakel te worden. De voorstelling begint om 14.00 uur. Toegang is gratis. Meer weten? Zie ook www.kulturhusepe.nl. Kaarten reserveren? Surf dan naar https://kulturhus.i-reserve.net/