bibliotheek epenieuws

Kwaliteitenspel bij Walk&Talk Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe

Dinsdag 21 januari wordt het Kwaliteitenspel gespeeld bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe. Walk&Talk bijeenkomsten zijn voor werkzoekenden.

Het kwaliteitenspel is een kaartspel waarop eigenschappen staan. Al pratend over de eigenschappen ontdek je wat je kwaliteiten zijn en welke kwaliteiten je verder wilt ontwikkelen. Vaak vinden mensen het moeilijk om hun eigen kwaliteiten onder woorden te brengen en dat is best jammer. Als je je kwaliteiten weet te benoemen is dat namelijk niet alleen handig bij bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek, het is vooral ook goed voor jezelf om je eigen kwaliteiten in beeld te hebben. 

Na het kwaliteitenspel kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats bij de Bibliotheek in Epe, Stationsstraat 16, 8161CR in Epe. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden, want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Epe is iedere derde dinsdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk–de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html