nieuws

Op 18 November in de Speuldeuze en Praotstoel794

Gaat Erik Daems in de Speuldeuze zoeken in Gelderland naar de verschillen tussen de verschillende Gelderse streken. Wat zullen wij ontdekken aan nieuwe artiesten?

Als Gert Roelofs zijn plek ingenomen heeft achter de knoppen van RTV794 dan beginnen we aan de deze beetje speciale Praotstoel.

We kijken met Diana Abbink van Educatiefcentrum Achterhoek en Liemers (zij zijn ook het contact met de provincie Gelderland voor de Veluwe) vooruit naar de uitreiking van de “Gelderse Kleiroze” op zondag 26 november in de DRU in Ulft.

Met een afvaardiging van het bestuur van het Berghuizerbad uit Wapenveld kijken we naar de afgelopen 2 jaar waarover we graag willen horen hoe zij letterlijk hun hoofd boven water weten te houden. De grote bijdrage uit de Clubactie van de Rabobank geeft het bestuur natuurlijk wel een extra duwtje in de rug. Maar er is veel meer nodig om de toekomst in te stappen.

De voorzitter van Fairtrade – Wereldwinkel Heerde, Andre Marskamp zal Cor Rorije meenemen door 25 jaar geschiedenis van de Stichting. Die al een aantal verhuizingen heeft meegemaakt in Heerde.

En als afsluiting van de deze Praotstoel, ontvangen zij het nieuwe Prinsenpaar van de Rossumdaerpers uit Vaassen. Samen kijken zij naar het komende programma dat naar het Carnaval 2024 doorloopt op 10 tot 13 februari 2024. Benieuwd of er veel verandert? Luisteren op 18 november tussen 10 en 12 uur!

En natuurlijk komen de Berichten van RTV794 en de Agenda ook vanaf 11:45 voorbij.

Kijk vooral op WWW.RTV794.NL voor het laatste nieuws over de uitzending of de live uitzendingen van de verschillende programma’s.

U hoort de Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) elke zaterdag.

Radio794 is via de ether te ontvangen in de Gemeente Heerde via 106,5 FM.

In de gemeente Epe via 107,8 FM. Of DAB-radio via kanaal 7B (190,64 MHz)

Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u.

Berichten voor de actua-radioprogramma’s van RTV794 kunnen ingezonden worden via redactie@rtv794.nl .