Radio 794 – 9 maart Speuldeuze & Praotstoel794

We kijken in Museum Vaassen Historie vooruit naar het 10 jarig jubileum en praten met verschillende gasten.

Erik Daems gaat deze zaterdag om 9 uur beginnen aan een Speuldeuze met Grunneger streektaalmeziek.

Vanaf 10 uur is Tony van Dommelen dan de man die de knoppen bedient en de presentatie doet in de studio in Heerde. Linda Seinstra en Cor Rorije zijn dan klaar voor de gesprekken LIVE vanuit Vaassen:

Om te beginnen de mensen van Stichting Broken Wings, Stichting Oud Vaassen en Stichting Vaassen Reunie die samen het museum in Vaassen maken tot wat het is.

En we dwalen weer door het museum op zoek naar mooie of bijzondere dingen die de aandacht vragen. We beginnen daarom maar bij het gedeelte van Broken Wings dat haar bezittingen nader mag duiden. Van een aantal zaken willen we nog wel meer weten in de periode dat we onderweg zijn naar 75 jaar Vrijheid.

Om ongeveer 11:00u hopen we met Jan Bertil Pool van het Cultuurplein Noord Veluwe te mogen praten omdat hij alles weet van de NAH Schildergroep waar op de donderdagen tussen 9:30u en 12:00u de mooiste werken worden gemaakt.

We hebben dan nog even tijd om ook het andere deel van het Vaassens Museum te bekijken.

Natuurlijk hoort u de berichten van de EvenementenAgenda om 11:40u door Hetty Kolkman vanachter de stamtafel.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794