Radio 794 – onderwerpen infomix 17 april

Veelzijdige Infomix op Radio 794

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 op Radio 794.

Koningsdag nadert en de diverse Oranjeverenigingen en commissies zijn druk doende met hun voorbereidingen. In Infomix belicht Peter van der Togt de activiteiten in Heerde en Hennie Pol die in Epe.

Aanstaande donderdag organiseert Zorgwinkel Epe een zorgbeurs voor ouderen in de Keet in Heerde, ‘Lachend door het leven’. Kitty Krijt nodigt senioren, mantelzorgers, kinderen van ouderen en medewerkers uit de zorg en (para)medische wereld voor dit dagje uit.

Samen naar een schone toekomst. Daar koerst de Cleantech Regio op. De Stedendriehoek-gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen werken met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een energieneutrale en duurzame economie en samenleving. Economie en ecologie gaan hand in hand.

Op 20, 21 en 24 april 2018 wordt u uitgenodigd voor de 5e editie van Cleantech Tomorrow, hét Event voor Duurzaamheid in de Praktijk. Een gevarieerd programma in een festivalachtige setting, georganiseerd door de Cleantech Regio. Dit jaar in de gemeenten Epe en Voorst.

Uiteraard staat Infomix hierbij stil en hoort u een bijdrage vervaardigd door Cleantech Radio Voorst.

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl