Radio 794 – onderwerpen Praotstoel 17 februari

17/02: Opweg naar 21 maart met PvdA-Heerde, CDA-Heerde en GB/BP-Heerde?  En het advies van de tuinman over het voorjaar.

Op deze zaterdag de 17e februari gaan we kijken met 3 partijen in de gemeente Heerde waarom ze weer de komende 4 jaar de raadszaal willen bezetten.

We hebben dan uitgenodigd Bram Horst van PvdA-Heerde, Joke Grotenhuis van CDA-Heerde en Wim de Weerdt van Gemeentebelangen / Boerenpartij Heerde.

Van de laatst hebben na 3 verzoeken nog geen reactie mogen ontvangen. Wij hebben dan ook zorgen over zijn definitie van communicatie.

Om 11:20u gaan we kijken wat onze tuinman denkt over de voorbereidingen die we in de tuin kunnen doen als voorbereiding op het voorjaar. Linda Seinstra heeft daarover een gesprek gehad met de heer Weultjes uit Vaassen.
Natuurlijk heeft Hetty Kolkman om 11:40u weer haar EvenementenKalender voor het weekend en komende week gereed om te presenteren.

De techniek van de Speuldeuze in de studio is in de handn van Erik Daems die (9-10u) uule löt luustern nao de Drenthse streektaal. Wie hebt dan ’n bonte verzameling streektaalmeziek klaor liggn uut alle hoekn van disse preveensie.

Tussen 10 en 12 uur zit Gert Roelofs achter de knoppen om de Praotstoel door te geven en zorgen Linda Seinstra en Cor Rorije voor de presentatie.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794