nieuwsveluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – activiteiten week 9

In week 9 staan de volgende activiteiten bij Veluvine op het programma:

Kinderfilm Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts film – woensdag 1 maart om 14.30 uur – € 6,00 incl. ranja en lekkers

Film Tonio – vrijdag 3 maart om 20.00 uur – € 9,00 incl. drankje

Ernst en Bobbie: De vakantieshow – vrijdag 3 maart om 13.00 uur en om 15.30 uur – € 16,00 incl. drankje

BRISK speelt Bach: Randmeerconcert – zaterdag 4 maart om 20.00 uur – € 21,00 incl. koffie/thee

***
Snoopy en Charlie gaan op reis in Filmhuis Veluvine
Leuke en gezellige activiteit voor tijdens de voorjaarsvakantie
Beleef op woensdag 1 maart samen met Snoopy en Charlie Brown allemaal spannende avonturen! In De Peanuts Film spelen het bekende hondje en zijn baasje voor het eerst op het witte doek. Voorafgaand aan de film is er nog een gezellige Kidsfoyer, waar uw kind volop kan knutselen en spelen. De Kidsfoyer start om 13.30 en de film begint om 14.30 uur. Een kaartje kost € 6,00 en daarbij zit ook een drankje en wat lekkers.
De Peanuts Film
Charlie wil graag indruk maken op een leuk meisje in het dorp, maar hij durft niet aan te bellen. Gaandeweg ontdekt hij samen met Snoopy dat hij niet altijd de underdog hoeft te zijn. Ondertussen neemt Snoopy het op tegen zijn aartsvijand De Rode Baron… in de lucht. Een groots en heldhaftig avontuur dat iedereen bezighoudt!
Met: Willem de Groot, Matheu Hinzen
Regie: Steve Martino
Genre: animatie/avontuur/familiefilm
Leeftijd: alle leeftijden
VS – 2015 – 89 minuten

***

Tonio in Filmhuis Veluvine
Een aangrijpende weergave van een waargebeurd verhaal
Op vrijdag 3 maart draait Tonio in Filmhuis Veluvine. De film beschrijft hoe de ouders van Tonio omgaan met het onverwachte verlies van hun zoon. Ze gaan op zoek naar antwoorden die ze misschien nooit zullen vinden. De film begint om 20.00 uur en kost € 9,00 inclusief drankje.
Tonio
Een avondje stappen eindigt dramatisch voor de 21-jarige Tonio wanneer hij fataal wordt geschept door een auto. Zijn ouders proberen op verschillende manieren om te gaan met het grootste verlies van hun leven, maar niets helpt hen het verdriet te verwerken. Tonio’s ouders proberen de laatste momenten van het leven van hun zoon te reconstrueren, maar het blijkt lastiger dan gedacht.
Tonio is een boekverfilming van de gelijknamige bestseller van A.F.Th. van der Heijden, die zijn zoon Tonio in 2010 verloor. Het is een gruwelijke maar realistische weergave van wat het verlies van een kind met een ouder doet.
Met: Pierre Bokma, Rifka Lodeizen en Chris Peters
Regie: Paula van der Oest
Genre: drama/boekverfilming
Leeftijd: 12+
NL – 2016 – 100 minuten

***

Geniet van Ernst en Bobbie in Veluvine
Belevenis voor het hele gezin tijdens de voorjaarsvakantie!
Ernst en Bobbie komen op vrijdag 3 maart naar Veluvine met hun voorstelling De Vakantieshow. Ze gaan op vakantie, maar er gaat van alles mis. Dit resulteert in grappen en grollen die het hele gezin vermaken! Er zijn twee voorstellingen: één begint om 13.00 uur en de ander om 15.30 uur. Kaarten kosten € 16,00 inclusief drinken en wat lekkers voor de kinderen.
De Vakantieshow
Ernst en Bobbie brengen met hun show weer een glimlach op ieders gezicht. Onder begeleiding van hun bekende nummers van tv gaan ze op vakantie, maar niks gaat goed. Als ze uiteindelijk op een camping zijn aangekomen, gaat niets zoals ze hadden gepland. Er is helemaal geen plek voor hen vrij! Hoe lossen ze dit op? Ontdek het tijdens de show!

***

BRISK speelt Bach in Veluvine
Uit de reeks van de Randmeerconcerten
Op 4 maart om 20.00 uur speelt BRISK in Veluvine. Met een grote verzameling blokfluiten frissen ze het stoffige imago van het instrument op. Kaarten kosten € 21,00 inclusief koffie of thee.
BRISK speelt Bach
De naam ‘brisk’ betekent ‘levendig en wakker’ en dat is ook de boodschap die de internationaal bekende muzikanten willen overbrengen. Met gewaagde composities en mengeling van muziekstijlen, verkent BRISK de grenzen van het repertoire. Twee hedendaagse componisten schreven drie korte stukken voor BRISK, bedoeld als contrast met Bachs werk.

Kaartverkoop Veluvine
Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.