radio794

10 jaar Present en meer in Infomix op Radio 794 24-4

10 jaar Present en meer in Infomix op Radio 794

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 op Radio 794.

Koningsdag nadert en de diverse Oranjeverenigingen en commissies zijn druk doende met hun voorbereidingen. In Infomix belicht Peter Verstoep de activiteiten in Vaassen.

Harm Huizinga uit Wapenveld heeft een boek geschreven ‘Dag Verslaving’. Hierin geeft hij zich helemaal bloot over zijn jarenlange verslaving aan alcohol en zijn bezoek aan een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Harm heeft zijn leven weer een goede invulling gegeven, gestudeerd en dit heeft geresulteerd in een eigen praktijk ‘Clean 4 today point’ om anderen te helpen zoals hij zelf geholpen is. En nu gaat Harm een stap verder en krijgt ‘Stichting Clarity’ body en inhoud. Harrie Mulder staat met Harm hier uitgebreid bij stil.

Woensdagavond wordt er in Oene weer een bewuste koopdag gehouden. Aline Huiting nodigt u daarvoor uit.

Stichting Present Epe-Heerde bestaat 10 jaar. De afgelopen 10 jaar hebben veel vrijwilligers, meer dan 1000 projecten gedaan. Van het opknappen van een tuin tot het bakken van pannenkoeken voor ouderen. Het leren fietsen van nieuwkomers, behangen, schilderen, verhuizen enz. Een terug- maar ook vooruitblik met Reina van Mourik en Margreet de Jonge.

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl