23 november in Speuldeuze & Praotstoel794

Op disse zaoterdag de 23e november heurt wie hoe Erik Daems oonze lieste met Aoverieselse Streektaalmeziek deurvlooit. Met ok weer wat jongeluu die de streektaalmuziek blieft anvuln en uutdraegen.

Om 10 uur neemt Gert Roelofs de techniek over voor de Praotstoel. Hij zal dan zorgen dat de luisteraars onze strapatsen kunnen volgen.

We beginnen met een traditie die al 25 jaar duurt. Wij ontvangen de nieuwe Prins en Prinses van de Rossumdaerpers uit Vaassen aan het begin van hun regeerperiode naar de carnavals week in februari 2020.

Om 10:35u gaan we echt de opname uitzenden van het gesprek dat Cor Rorije had met Gerard en Dirry Bloem uit Veessen. Dit naar aanleiding van het ontvangen van een Koningklijke onderscheiding op 18 oktober. De problemen met de codering zijn opgelost.

Vanaf 11 uur zwerft Cor Rorije met de COMREX door het centrum van Heerde om te zien hoe Sint Nicolaas door de winkeliers en de jeugd wordt ontvangen. Hij is dan benieuwd hoe de reis naar Heerde is verlopen.

Natuurlijk heeft onze vaste waarde, Hetty Kolkman ook nu om ongeveer 11:40u haar EvenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken vanuit de studio. Dit is een beetje afhankelijk van het programma van de Sint.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794