Atelier De Witte Pimpernel 2 februari open dag

Oene – Atelier De Witte Pimpernel, voor quilt en handwerk houdt zaterdag 2 februari van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. Het atelier is te vinden aan de Houtweg 40 in Oene.

Tijdens deze open dag worden de cursussen/workshops voor het voorjaar gepresenteerd. Docentes zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven en inschrijving staat open. Zo staan er op het programma quilt workshops, punch workshops voor beginners en gevorderden, een dagworkshop werken met de Westalee rulervoet. Tevens een basiscursus vrije borduurtechnieken ( te gebruiken in punch/vilttechnieken, textile art, stitch art, quilt art en embroidery stitch). Ook zijn er werkstukken te zien van cursisten. De entree is vrij.

Atelier De Witte Pimpernel heeft op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 een inloop Handwerkcafé. Eén keer per maand is er op de vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 een Quilt Bee. Ook eens per maand is er op zaterdagmiddag een brei- en haakcafé. Wie met deze activiteiten wil kennismaken is ook welkom op de open dag.

www.wittepimpernel.nl