Autoschadebedrijf De Wilde Schoolvoetbal Toernooi 2022

Nu bijna alle coronamaatregelen zijn ingetrokken, heeft de schoolvoetbalcommissie besloten om de organisatie van het Autoschadebedrijf De Wilde Schoolvoetbal Toernooi 2022 weer op te pakken. Inmiddels zijn de voorbereidingen nagenoeg afgerond. In het geval er toch weer nieuwe maatregelen vanwege het Corona virus opgelegd worden die ons dwingen om toernooien af te gelasten dan zullen wij dat zo spoedig mogelijk laten weten. De commissie volgt hierbij de door de overheid en KNVB afgegeven maatregelen. Voor alsnog (d.d. 16 maart 2022) en met goede hoop gaat de commissie ervan uit dat de toernooien gespeeld kunnen worden.

Het wordt alweer de 16e keer dat de 8 organiserende voetbalverenigingen uit de gemeente Epe t.w. v.v. Emst, S.V. Epe, EZC ’84, KCVO, v.v. Oene, S.V. Vaassen, c.s.v. VIOS en S.V. Wissel, het Autoschade de Wilde schoolvoetbalkampioenschap van de gemeente Epe organiseren.

Trots zijn we op het feit dat er gezamenlijk weer een groot toernooi is georganiseerd door alle

8 voetbalverenigingen binnen de grenzen van de gemeente Epe die op een unieke wijze samenwerken. Hulde aan onze hoofdsponsor Autoschadebedrijf De wilde en subsponsor de Rabobank die dit toernooi financieel mogelijk maken. Daarnaast alvast dank aan de EHBO en vele vrijwilligers die meewerken om een volwaardig schoolvoetbaltoernooi op poten zetten.

Opnieuw prijzen wij ons gelukkig, ondanks de afgelopen ‘corona’ periode, dat we ook dit jaar met een goed gevuld deelnemersveld het toernooi kunnen afwerken. Een teken aan de wand, dat het schoolvoetbaltoernooi nog jaarlijks door iedereen gewaardeerd wordt. Als organisatie kunnen we ons geen mooier compliment wensen. Dank daarvoor.

We starten op 30 maart a.s. bij s.v. Wissel met poule A. Deze club bijt de spits af en is gastheer

van het koningsnummer van het schoolvoetbal, de jongenselftallen uit de groepen 7 en 8 trappen

af om 13.30 uur. Dezelfde dag spelen bij c.s.v. VIOS de 2e teams of schaduwteams eveneens uit

de groepen 7 en 8. Aanvang van dit toernooi is om 13.30 uur. 

Op 6 april is bij KCVO poule C aan de beurt, dat zijn de mixteams uit de groepen 5 en 6. Hier

start het toernooi eveneens om 13.30 uur. Bij v.v. Emst zijn op 13 april de meisjes uit de groepen

7 en 8 aan de beurt. In poule D trappen zij af om 13.30 uur. Een week later, op 20 april, speelt

poule E in Oene, bij v.v. Oene. De meisjesteams uit de groepen 5 en 6 zijn dan te gast op

sportpark “de Hoge Kamp”, aanvang van dit toernooi is 13.30 uur. Op 11 mei speelt poule F bij 

sv Epe. Bij sv Epe start het toernooi eveneens om 13.30 uur. Op woensdag 1 juni wordt het toernooi in poule G afgewerkt bij EZC’84 te Epe. Het toernooi voor 5-tallen gemengd groep 1-2 start die middag om 13.30 uur. 

De winnaars van poule A, poule C en poule D en van alle basisscholen uit de omliggende

gemeenten mogen aantreden in de regiofinales. De regiofinales zijn de volgende stap naar het

Nederlands Kampioenschap schoolvoetbal 2022. Deze worden dit jaar bij SV Vaassen gespeeld.

Mocht het zeer slecht weer zijn op één van de speeldagen of dat er andere redenen zijn waardoor de organisatie genoodzaakt is om (een) toernooi(en) af te gelasten, dan kan de organisatie besluiten om een andere datum vast te stellen of om het toernooi definitief af te gelasten.