BASE – Prachtig 3 X3 Toernooi

Het is 7 januari 2017 en al vroeg in de ochtend is er leven in de PWA -hal te Epe.
Er wordt hard gewerkt om de zaal klaar te zetten voor het eerste BASE (Basketball All Stars Epe) – event van het nieuwe jaar ! Even voor tienen druppelt de activiteitencommissie de kantine binnen om het daar gezellig te maken.
Kaarsjes op de tafel en lichtjes langs de muur . We hebben even gewacht, maar het derde Autoschadebedrijf de Wilde 3×3 toernooi kan beginnen !!!! Klaas Dijkstra legt nog even kort de wedstrijdregels uit en daarna starten we met een gezamenlijke warming -up onder leiding van Allesan! Spannende en sportieve wedstrijden volgen en met Bart, Ingrid en Wilna achter de wedstrijdtafel wordt alles in goede banen geleid .
Tussendoor is er tijd voor patat en er drankje bij Jan in de kantine en een enkeling doet zich alvast te goed aan de oliebollen die ook dit jaar weer verzorgd zijn door Bakker Marcel Commandeur !
Na de pauze worden de laatste poulewedstrijden gespeeld en na de kruisfinales bleven de twee sterkste teams over om de strijd in de finale te beslissen Team to Fast bleek inderdaad net iets sneller dan team Caveliers en kwam als winnaar uit de strijd! Beide teams mogen bij Landstede een Basketball wedstrijd bezoeken! Zo ook de 2 teams die als laatste geëindigd zijn!

Na het opruimen en douchen sluit iedereen af met het eten van oliebollen en kan de activiteitencommissie samen met alle vrijwilligers en sponsoren die we nogmaals willen bedanken terugzien op een geweldige dag en opening van een nieuw jaar !