bibliotheek epe

Bibliotheek Noord-Veluwe Digitaal spreekuur over apps en e-books

Iedere maand is er een Digitaal spreekuur in iedere gemeente van het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De medewerkers van de Bibliotheek geven tijdens deze digitale spreekuren persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning over de apps en e-books van de bibliotheek. De uitleg is gratis. Het is de bedoeling dat bezoekers hun eigen tablet, smartphone of, voor vragen over e-readers, hun eigen e-reader en laptop meenemen.

Data volgende spreekuren

De komende spreekuren zijn:

donderdag 1 augustus Epe, vrijdag 2 augustus Wezep, maandag 5 augustus Hattem, dinsdag 6 augustus Elburg en woensdag 7 augustus Heerde, steeds van 14.00 – 17.00 uur.

Het Digitaal Spreekuur is geen cursus, bezoekers kunnen zo aanschuiven en koffie/thee en wifi zijn gratis.

VakantieBieb, apps en e-books

Bibliotheekleden die hulp willen bij de installatie van de VakantieBieb-app of vragen hebben over de VakantieBieb kunnen ook in augustus terecht op het digitale spreekuur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De VakantieBieb is het zomerse bibliotheek cadeautje met 50 e-books, ook voor niet-bibliotheek leden.

Ook voor meer informatie over het verdere digitale aanbod van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen leden terecht bij het Digitale spreekuur. Het digitale aanbod bestaat naast de Vakantiebieb uit het normale e-book aanbod van ruim 25.000 titels,  de LuisterBieb en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media. Ook leden die hulp nodig hebben bij het aanmaken van het e-book- en LuisterBieb-account, het lenen van e-books of luisterboeken of het downloaden van de Iguana app kunnen terecht bij het Digitale spreekuur. Als lid van de Bibliotheek is het lenen van e-books en luisterboeken gratis!

Bijschrift: VakantieBieb: 50 e-books voor kinderen en volwassenen