Bibliotheek Noord Veluwe – In augustus ook gratis e-books voor niet bibliotheek leden, de VakantieBieb!

In augustus ook gratis e-books voor niet bibliotheek leden, de VakantieBieb!

Informatie bij e-bookspreekuur Hattem, Elburg, Heerde, Epe en Wezep

In augustus kunnen leden en niet-leden gebruik maken van het zomercadeautje van de Bibliotheek: de VakantieBieb app. Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin, eenvoudig te lezen via tablet of smartphone. De app is te vinden via https://vakantiebieb.nl/.

Leden van de Bibliotheek kunnen het hele jaar gratis kiezen uit ruim 15.000 e-books via https://www.onlinebibliotheek.nl/e-books.html, maar vooral in de vakantie worden er veel e-books gelezen.

Voor hulp bij het installeren van de VakantieBieb app of bij het lenen van de e-books  via onlinebibliotheek.nl zijn er e-bookspreekuren in iedere gemeente uit het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe.

De spreekuren vinden plaats in de eerste week van iedere maand. De komende spreekuren zijn: Elburg dinsdag 1 augustus, Heerde woensdag 2 augustus, Epe donderdag 3 augustus, Wezep vrijdag 4 augustus en Hattem maandag 7 augustus, steeds van 14.00 – 17.00 uur.

Neem de eigen tablet, smartphone of e-reader mee. Bij gebruik van een e-reader moet ook de eigen laptop worden meegenomen naar het spreekuur. De VakantieBieb is alleen te gebruiken op tablet en smartphone, de e-books van onlinebibliotheek.nl zijn te lezen op tablet, smartphone, e-reader en laptop of pc.