bibliotheek epe

Bibliotheek Noord-Veluwe – Trotse deelnemers na computertraining bibliotheek

Trotse deelnemers na computertraining bibliotheek

De deelnemers van de computertrainingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe hebben allemaal een of meer certificaten behaald als blijk dat ze computervaardig zijn geworden.

De deelnemers zijn zeer enthousiast over de gevolgde Klik & Tik training. “Wat ik in de praktijk moet kunnen kan ik nu”, Wat ik heb geleerd komt in de praktijk van toepassing”, “Uitnodigend, niet schools”, “Goede begeleiding” en “Een gezellige groep” zijn veelgehoorde opmerkingen. Het in je eigen tempo in de groep kunnen werken is een groot voordeel, je merkt dat je niet de enige bent met vragen. Ook bij problemen en vragen worden de deelnemers steeds goed geholpen.

Deelnemers van de computertraining geven aan meer zelfvertrouwen te hebben gekregen en makkelijker met de computer te kunnen werken. Als de deelnemers gevraagd wordt wat ze leuk vinden aan de cursus noemen ze spontaan de goede begeleiding.

Voorjaar 2018 start de Bibliotheek Noord-Veluwe opnieuw met de Klik & Tik computertraining, die bestaat uit 15 lessen. Aanmelden kan bij het servicebureau in de bibliotheek vestiging of (met hulp van familie of kennissen) via de website van de bibliotheek, deelname is gratis. Mensen die al wel computervaardig zijn maar meer willen weten over het werken met de digitale overheid kunnen zich aanmelden voor de training Digisterker – werken met de e-overheid. Ook voor deze training, die bestaat uit 4 lessen, kan aanmelden in de vestiging of via de website, naast de kosten van 15 euro voor het cursusboek is ook deze training gratis.

 

De trotse deelnemers in bibliotheek Epe met hun certificaat van de Klik & Tik computertraining