Bibliotheek Noord-Veluwe – WoWi! komt naar ons toe

WoWi! Komt naar de Bibliotheek Noord-Veluwe
Biebbus vol digitale nieuwigheden

WoWi! Is Workshop on Wheels innovation, een biebbus vol digitale nieuwigheden. Deze WoWi! komt naar de Bibliotheek Noord-Veluwe.
Jong en oud kunnen kennis komen maken met de nieuwste technologieën op het gebied van programmeren, robotica, industriële vormgeving en mediavorming.
Onder schooltijd gaan groepen van De Rank uit Wezep, De Prins Willem Alexanderschool uit Elburg, de K. Norelschool en de Hoge Weerdschool uit Epe, de Jenaplanschool uit Heerde en de IJsselvallei uit Veessen in WoWi! aan de slag met de nieuwste innovatieve apparaten en gadgets uit de 21e eeuw. Deze scholen hebben vanuit het Educatief Programma van de Bibliotheek Noord-Veluwe aangegeven belangstelling te hebben voor het WoWi! bezoek.
Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen in WoWi! en zelf de apparaten uit te proberen onder leiding van de ervaren en enthousiaste media-coaches.
Bibliotheekdirecteur Hetty Kruithof legt uit waarom de WoWi! naar de Bibliotheek Noord-Veluwe komt “Omdat onze maatschappij steeds digitaler wordt en ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen hebben we in ons Educatief Programma ruim aandacht voor digitale ontwikkelingen. De WoWi! vormt daarop een mooie aanvulling, waarbij iedereen zelf aan de slag kan met bijvoorbeeld een 3D printer.”

Iedereen is welkom bij WoWi! op:
Donderdag 30 maart 15.00 – 17.00 uur Bibliotheek Wezep, parkeerplaats Marienrade
Vrijdag 31 maart 15.00 – 17.00 uur Bibliotheek Elburg, Clakenweg
Maandag 3 april 15.00 – 17.00 uur Bibliotheek Epe, Platvoet
Maandag 10 april 15.00 – 17.00 uur Bibliotheek Heerde, Griftstraat