bibliotheek epe

Bibliotheek NoordVeluwe – de vakantie begint met boeken – Spannende Boeken Weken

Spannende Boeken Weken
de vakantie begint met boeken

Dit jaar staan de Spannende Boeken Weken bij de Bibliotheek Noord-Veluwe in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje thrillers en andere spannende boeken.

Het spannende boek is met stip het populairste boekengenre onder de Nederlandse bevolking. Een op de zeven boekenlezers leest wekelijks in een thriller of detective.

Het is dan ook niet voor niets dat voor veel bibliotheekleden de Spannende Boeken Weken een geliefde campagne is. De Spannende boeken weken vinden  dit jaar plaats van 6 t/m 24 juni. Lezers van Spannende boeken ontvangen in deze periode een speciale tas met daarin twee spannend boeken, uitgezocht door een van de medewerkers van Bibliotheek Noord-Veluwe. De tas mogen de leden houden, de boeken kunnen weer geretourneerd worden, zoals de klant gewend is.

Spannende boeken kunnen ook op de e-reader, tablet en zelfs smartphone gelezen worden, in de vorm van e-books die bibliotheekleden gratis kunnen lenen. Via tablet en smartphone kan ook geluisterd worden naar Spannende boeken via de LuisterBieb app. Meer informatie over e-books en LuisterBieb is te vinden op www.bibliotheeknoord-veluwe.nl onder collectie.


Tijdens de spannende boeken weken staat bij de Bibliotheek Noord-Veluwe een tas met twee verpakte boeken klaar om geleend te worden