Radio 794 – Praotstoel 09 juni – Schaapscheerdersfeest, Workshop bij Wilhelmina en Cultuurmarkt in Heerde

09/06: Schaapscheerdersfeest, Workshop bij Wilhelmina en Cultuurmarkt in Heerde

Erik Daems löt oons zien keuze van de Limburgse en Brabantse streektaalmuziek heurn. Dan zal ’t gaon aover de klanken van de zachte G.

In de Praotstoel (tussen 10 en 12 uur) heeft Gert Roelofs de techniek in handen. Met Linda Seinstra en Cor Rorije in het Centrum van Heerde volgen we alles wat er tijdens het Schaapscheerdersfeest gebeurt.

Daarnaast krijgen wij bezoek van de muzikanten van Koninklijke Fanfare Wilhelmina die op 16 juni een workshop hebben van solisten van het Metropole Orkest.

Ook komen de mensen van het Platform Kunst en Cultuur even buurten om te vertellen dat ze op 16 juni weer de jaarlijkse Cultuurmarkt in Heerde organiseren. Wie we mogen ontvangen is nog niet duidelijk.

Wat we wel weten! Dat Hetty Kolkman in de studio alles dan weer klaar heeft liggen om de EvenementenKalender te presenteren om 11:40u.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over veranderingen in het programma.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel van UPC in de gemeentes Heerde en Epe.

In de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen)!!

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via: Facebook: www.facebook.com/praotstoel794