bibliotheek epe

Bibliotheek NoordVeluwe -Get Work bij Walk&Talk Epe op 21 mei

Maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden in de bibliotheek

Dinsdag 21 mei is Renée Gosschalk van uitzenburo Get Work te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe. Renée GosschalkisMarketing Manager. Zij zal vertellen hoe Get Work werkt, waar hun speerpunten liggen en waar mensen op moeten letten als zij zich inschrijven.

Na de informatie van Renée Gosschalk kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats bij de Bibliotheek in Epe, Stationsstraat 16, 8161CR in Epe. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden, want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Epe is iedere derde dinsdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk–de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html