bibliotheek epenieuws

Boeken en Babbels start in Vaassen

Op 9 februari start Boeken en Babbels in de bibliotheek in Vaassen. Boeken en Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek uurtje voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen van 0 – 4 jaar, georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe en Koppel-Swoe. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

Voorlezen met gebaren

Op 9 februari, van 10 – 11uur, is Voorlezen met gebaren het onderwerp bij Boeken en Babbels. Gebaren inzetten bij het voorlezen geeft veel plezier en binding tussen kinderen en ouders. Gebaren bij het voorlezen verduidelijken wat je zegt en kunnen een kind net wat extra zekerheid bieden. Dit ondersteunt de taalontwikkeling van kinderen. Voorlezen met gebaren is geschikt voor kinderen van 12 maanden tot 4 jaar.

Gratis, aanmelden niet nodig

Bij Boeken en Babbels ontmoet je andere ouders en grootouders, kun je ervaringen en tips delen en leer je meer over de ontwikkeling van het jonge kind. En natuurlijk is er informatie over voorlezen en kinderboeken.

De Boeken en Babbels bijeenkomsten zijn iedere tweede vrijdag van de maand (in mei de derde vrijdag). Boeken en Babbels is altijd van 10 – 11 uur. Je hoeft je niet aan te melden en deelname is gratis. Kom ook!

De overige onderwerpen in de eerste helft van 2024 zijn:

8 maart Muziek op schoot

12 april Spelen met je kind

17 mei Muziek op schoot

14 juni Gezonde tussendoortjes

Noteer deze data alvast in je agenda!

Adres: Bibliotheek Vaassen, Dorpsstraat 48, 8171 BR Vaassen