CSE Computerservice bedankt !

De laatste tijd weinig nieuws hier op Oene-info.nl. Nu is er in deze coronatijd sowieso weinig nieuws over activiteiten. (behalve over corona) Nadat enige tijd geleden mijn pc ermee ophield, en er alleen nog een blauw scherm (BSOD) was en niets meer leek te helpen, was de moed mij ver weg in de schoenen gezonken. Wat moest ik doen, een nieuwe pc, een nieuwe laptop, reparatie? Ik plaatste tijdelijk via een oude laptop een paar berichten, maar dat was verre van ideaal. Toen plotseling, was er CSE Computerservice die aanbood om mijn pc na te kijken, en hem snel repareerde voor een nette prijs. Zelfs de oude bestanden zijn nog teruggehaald. CSE Computerservice bedankt voor de snelle service! Nu eerst nog even genieten van de vakantie, tot volgend jaar op www.oene-info.nl.

Oene-info.nl wenst jullie allemaal
goede feestdagen en een gezond 2021 !