De Heerd

De Heerd presenteert Ashton brother Joost Spijkers

Op woensdag 24 januari treedt Joost Spijkers samen met zijn band op in het heerder theater de Heerd. Naast zijn carrière als één van de Ashton Brothers bouwt Joost Spijkers ook aan een solo oeuvre van intense muziektheatervoorstellingen waarin hij zingt, danst en speelt alsof zijn leven ervan afhangt. En dat blijft niet onopgemerkt.

“Zijn voorstellingen zijn een cocktail van vreugde, verdriet en verlangen”, oordeelde de jury van de belangrijkste Nederlandse cabaretprijs, de Poelifinario over Spijkers. Ook zijn volgende show viel wederom in de prijzen. Het leverde hem een nominatie op voor een Poelifinario. En wint hij met het lied “Welkom thuis” de gerenommeerde Annie MG Schmidt Prijs 2021. Joost Spijkers brengt meer dan een theaterconcert, omdat hij zoveel meer is dan een zanger.
Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms clownesk. Zijn geweldige muzikanten bespelen een groot palet van instrumenten en dragen bij aan het theatrale karakter van de bijna volledig doorgecomponeerde voorstellingen.De landelijke pers is vol lof over deze voorstelling en de theatercommissie is blij dat Joost en zijn bandleden optreden in Theater De Heerd.

De voorstelling “Spijkerpaleis” begint om 20:15 uur. Kaarten à €21,50 (incl. consumptie) zijn verkrijgbaar aan de balie van de Heerd en online via theaterdeheerd.nl

Theater de Heerd zit aan de Griftstraat 8 in Heerde. (gratis) parkeren kan aan de Markstraat, op een steenworp afstand van het theater.

Foto Corne van der Stelt