Theater de Heerd weer in de schijnwerpers!

HEERDE –  De deuren van Theaterzaal de Heerd in Heerde gaan in september weer open. Nadat het theater in maart moest sluiten konden de voor het seizoen 2019-2020 geplande voorstellingen niet meer doorgaan. Het nieuwe programma voor het seizoen 2020-2021 kan nu worden gepresenteerd, met 13 voorstellingen; variërend van humor tot ernst en ontroering. In de eerste helft van september wordt het programmaboekje huis-aan-huis bezorgd in de wijde regio. In dit boekje zijn naast informatie over de voorstellingen ook de corona-veiligheidsmaatregelen en de doorwerking daarvan in het theater opgenomen. De basisregels van de Rijksoverheid zijn duidelijk zichtbaar in de Heerd opgehangen.

De kaartverkoop start op 15 september via www.dorpshuisheerde.nl.theateragenda. Sommige voorstellingen worden tweemaal op een avond gespeeld. Er mogen maar 100 bezoekers per voorstelling worden toegelaten, dus er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar: alleen te boeken per 2 personen per gezin of samenwonend en soms slechts voor 1 persoon.

De eerst geplande voorstelling is de lezing van Özcan Akyol; deze is echter uitverkocht. Zaterdag 26-9 is de eerste voorstelling waarvoor kaarten beschikbaar zijn.

Belangstellenden voor de nieuwsbrief van Theater de Heerd kunnen zich hiervoor opgeven via info@theaterdeheerd.nl.