Kerk Oene

Hervormde Kerk Oene – Openingsweekend 24-25-26 september

Openingsweekend

Het nieuwe winterseizoen staat voor de deur. Sommige clubs of verenigingen zijn al begonnen maar het officiële startschot is het weekend van D.V. 24-25-26 september.

Vorige week hebben we al iets laten weten hoe de plannen er uitzien. De vrijdagavond is een avond voor de jeugd vanaf de kidsclub t/m jeugdvereniging/ Enjoy. Ook alle jeugd die niet op club of vereniging zit is van harte welkom! Het is de bedoeling dat er een zeskamp georganiseerd wordt. Tijdstip is nog niet bekend maar reken al op vroeg in de avond. Zaterdagmorgen is er schuurverkoop bij Corrie van der Snel, het zou mooi zijn dat velen er even komen neuzen of kopen of gezellig met elkaar samenzijn. Zaterdagmiddag is er een fiets/ puzzeltocht in de omgeving van Oene. Mocht je mee willen helpen, meld je aan. Rond 17 uur hebben we een gezamenlijke maaltijd. Opgave is niet nodig. Een ieder neemt zijn eigen eten mee. Er is wel de mogelijkheid om bij ‘de Ark’ zelf gerechten te bakken, frituren, barbecueën of maaltijd in magnetron op te warmen. Dus wil je zelf pannenkoeken bakken, neem dan beslag mee, wij zorgen voor apparatuur. Of je neemt patat mee of frikandellen, de frituurpan staat klaar. Zo zijn we gezamenlijk bezig met koken en eten op locatie ‘de Ark’. De organisatie ligt in handen van de vrouwen- en mannenvereniging.

Rond 19:15 willen we in ‘de Ark’ een Amerikaanse verkoop houden. De jeugdvereniging en Enjoy organiseren dit. Wil je als bedrijf of persoon iets moois beschikbaar stellen voor de verkoop, kun je contact opnemen met Wim Schuring.

Na afloop is er gezellig samenzijn bij Enjoy. Op zondagmorgen hopen ds. en mevr. Wassinkmaat in de dienst aanwezig te zijn, na afloop is er mogelijkheid om (bij mooi weer) onder de beuk elkaar te begroeten en anders in ‘de Ark’. Tevens willen we koffiedrinken bij elkaar thuis organiseren. Omdat niet iedereen naar de kerk kan willen we zo als gemeente elkaar thuis opzoeken. Aanmelden hoort u nog.

Op zondagavond is er voor de jeugd vanaf kidsclub t/m JV een preekbespreking in ‘de ark’. Ds. Mijnheer leidt deze avond. We hopen dat u 1 of meerdere momenten aanwezig bent of mee doet. Samen gemeente zijn kan alleen door elkaar te ontmoeten. Dit doen we zondags in de kerk(!), we missen nog vele gemeenteleden. God roept u elke zondag om in Zijn huis te komen. Ook voor het nieuwe winterseizoen wordt u verwacht. Er is voor iedereen wel een club of vereniging waar je naar toe kunt. Moedig elkaar aan om te komen. Samen rond een geopende Bijbel geeft vreugde en verdieping in je geloofsleven.

Namens de jeugdcommissie, Wim Schuring