Nacht van Gebed vrijdag 17 juni 2022 van 21.00-1.00 uur in de Ark in Oene

We lezen elke dag in de krant of bekijken het nieuws dat er in veel landen steeds meer mensen vervolgd worden.

Meestal is dat om het geloof. Mensen worden hun rechten ontnomen, buitengesloten, getreiterd, mishandeld, gedood. Vanwege die Ene Naam! Overal komt de vrijheid van godsdienst en meningsuiting onder druk te staan en groeit de vijandigheid, tot in ons land toe. We lezen het en denken, afschuwelijk, maar wat kunnen we er aan doen? Op D.V. vrijdagavond 17 juni a.s. kunnen we er wat aan doen. Met christenen in het hele land kunnen we het machtigste wapen gebruiken wat er is: gevouwen handen. Vier keer een uur, van 21.00 tot 01.00 uur, kijken naar wat onze vervolgde broeders en zusters via een video te vertellen hebben. En dan gezamenlijk bidden voor hen. Dat is “alles”. Maar voor hen betekent het alles, te weten dat er zo meegeleefd wordt. En dat door alles heen dan ook dingen gebeuren waar we met hen voor mogen danken. Laat uw/jouw stoel niet leeg, er is plaats genoeg. Het programma wordt onderverdeeld in vier blokken, welke aanvangen om 21.00 uur, 22.00 uur, 23.00 uur, en 0.00 uur. Het is niet verplicht om alle blokken aanwezig te zijn. De keus is aan u of jou tot het bijwonen van één of meerdere blokken. Dus kom ook, en blijf even wakker, om de handen mee te vouwen, en al die mensen in Gods ontferming op te dragen. Dat is ook wat mensen daar altijd vragen: “Bid voor ons”. Dat willen we doen, van 21.00 tot 1.00 uur in de Ark, in alle vrijheid….Voor meer informatie verwijzen wij naar: www.opendoors.nl/nacht.

De werkgroep Nacht van het Gebed Oene

gebedsapp

Onze gebedsapp heeft een paar unieke opties die jou helpen om te bidden voor je vervolgde broeders en zusters. Met de Ik bid mee-knop geef je aan dat je voor een gebedspunt hebt gebeden. Zo vergeet je nooit meer om voor hen te bidden. Daarnaast is het mogelijk om de gebeden van andere app-bidders te lezen en kun je jouw eigen gebed toevoegen.

Moedig ook anderen aan om te bidden voor vervolgde christenen door op te roepen tot gebed onder jouw vrienden, familie of andere bekenden. Met slechts één ‘klik’ in de app, deel je een gebedspunt met anderen. Zo zijn we samen in gebed verbonden! kijk op onze site Open Doors GebedsApp | Bid voor de vervolgden voor de link om te downloaden.