Nieuw seizoen Theater de Heerd

HEERDE – De voor 10 september geplande previewavond, waarop het nieuwe theaterprogramma van Theater de Heerd zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het is onmogelijk om dit op basis van de huidige regels door te laten gaan.
In tegenstelling tot eerder vermeld, start de kaartverkoop voor de voorstelling van Youp van ’t Hek van 10-12, op zaterdag 2 oktober om 10.00 uur in Theater de Heerd (Griftstraat 8 in Heerde). Maximaal twee kaarten per persoon.
Erik Dijkstra en Frank Evenblij hebben hun tour met de voorstelling Bureau Sport een jaar uitgesteld, waardoor de voor 22 janauri 2022 geplande voorstelling vervalt. Voor al gekochte kaarten wordt het geld teruggestort of men kan het geld terugkrijgen door overlegging van de kaartjes aan de balie van De Heerd.  
Voor informatie  over de van toepassing zijnde maatregelen rond de voorstellingen, wordt verwezen naar de website van het theater: https://theaterdeheerd.nl en naar de nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan met een mail met naam en emailadres naar: info@theaterdeheerd.nl.