Nieuwe BSO in Oene start 4 november

Koppel-Swoe start per 4 november a.s. met een buitenschoolse opvanglocatie in het Kulturhus in Oene. De nieuwe BSO-locatie is in het Kulturhus Oene. Daar heeft Koppel-Swoe overigens ook al een kleinschalige opvanglocatie voor peuters genaamd Kabouter Spillebeen.

Net zoals bij de peuteropvang krijgt ook de BSO een eigen binnenruimte met verschillende hoeken. Daarnaast maken zij gebruik van de buitenruimte van basisschool de Bongerd.

Maandag, dinsdag, donderdag

De BSO in Oene vindt plaats op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het schilderen, het plaatsen van een keukenblokje en natuurlijk de inrichting van de BSO. De pedagogisch medewerker die op de BSO gaat werken is Sanne Brummel, zelf afkomstig uit Oene. Veel kinderen kennen haar wellicht van de voetbalvereniging in Oene. Een mooie aanwinst voor ons team!

Kinderen van zowel de School met de Bijbel als basisschool de Bongerd kunnen opgevangen worden op de BSO. Op dit moment is er op alle dagen nog wat ruimte.

Feestelijke opening BSO in Oene

Maandag 4 november, de eerste officiële BSO dag, start met een feestelijke opening. Alle belangstellenden zijn welkom tussen 14.30 en 17.00 uur om een kijkje te komen nemen. De kinderen van beide basisscholen ontvangen nog een uitnodiging hiervoor.

Heb je vragen over de buitenschoolse opvang van Koppel-Swoe of wil je meer informatie over deze BSO in Oene, dan kun je contact opnemen met Melle de Vos via email: m.devos@koppelswoe.nl. Voor vragen over tarieven, plaatsing et cetera kan contact opgenomen worden met Lumiek Hummel via email planning@koppelswoe.nl.