radio794

Op 20 November in de Speuldeuze en Praotstoel794

Gaat Erik Daems zoeken in de Zeeuwse en Vlaamse streektaalmuziek. Wat zeggen de  artiesten over hun geboortegrond?  Om 10 uur gaat Gert Roelofs zijn plek innemen in de studio van RTV794 achter de knoppen van de Praotstoel en Linda Seinstra op de presentatie. We beginnen deze uitzending met een opname die Cor Rorije gemaakt heeft met Louise Goudswaard over de Creaclub in het Buurthuis Vegtelarij in Epe

We hopen van Wethouder de Waard van de gemeente Epe te horen hoe het staat met de Pleegzorg in Epe en hoe de informatieavond van Pactum nu gaat verlopen door de aangescherpte Coronaregels.

We hopen te praten met een van de mensen van de Speelgoedactie van de Shop4Nop in Epe. Hoe is het geregeld en waar moeten de mensen zijn die mee willen doen?

Cor Rorije heeft een gesprek opgenomen met de scheidend Jongerenwerker in Heerde, Roel Slingerland, en daarbij een blik over de schouder geworpen naar de gepasseerde jaren hier in Heerde en Wapenveld. Ja de koning van de buikschuifbaan gaat het basisschoolonderwijs in als Meester Roel.

Berichten uit de weekkranten en de Agenda om 11:40u.

Kijk vooral op WWW.Radio794.nl voor het laatste nieuws over de uitzending.

U hoort de Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) elke zaterdag.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 –

via internet www.rtv794.nl (Live Radio) – DAB kanaal 7B (190,64 MHz).

Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u  

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma.  www.facebook.com/praotstoel794