nieuwsradio794

Op 23 Maart 2024 in de Speuldeuze en Praotstoel794.

Geet Erik Daems in Aoveriesel an ’t zuukn naor mooie en soms nieje meziek uut Salland, de Kop en Twente. Kiekn wat hie daor allemaol kan vinn.

Um 10uur is Cor Rorije de presentator van diens en Tony van Dommelen de techneut en regie van de dag. Dât zal ok in de volnde maond zo wèèn, want Linda is toe an ’n oplapbeurte. Zie gaot heur ’t hup vervang in ’t zieknhuus en daornao heb wie as eenege umroep in Nederland ’n Bionic-woman. Noe maar haopm det zie veur ’t uutgaonssezoen weer helemaol fit is! Wellich krieg wie en Linda hulp vanuut Papendal.

Deze zaterdag hebben wij een behoorlijk aantal opnames klaarliggen om te gaan uitzenden. Cor heeft de afgelopen weken opnamen gemaakt met de Gaande en Komende Dichters van Noord Veluwe. Maar ook over de werkzaamheden aan de overloopgebieden bij de HoogWaterGeul tussen Veessen en Wapenveld. Deze gesprekken met de beheerder van het Waterschap Vallei en Veluwe, Geert Jan, en van de KNNV, Adrie Hottinga, Staan ook klaar voor uitzenden.

En wie gaot netuurlek denummers 1, 2 en 3 van de winnde verhaaln van de Schriefwedstried die de dialectorganisaties van de gemeentes Epe, Heerde en Oldebroek heb eholln vanaf november 2023 töt an 1 februari 2024 ok laotn heurn. Dât kan iet anders in de Meertmaond.

Vanaf 11:35u gaat Cor Rorije de berichtenbox weer door om U op de hoogte te houden van de evenementen waar de organiserende verenigingen en instellingen uw aanwezigheid niet kunnenmissen.

Rond 11:55u zal Erik Daems vertellen wat er in de sportprogramma’s van dit weekend aan de orde komt.

Kijk vooral op WWW.Radio794.nl voor het laatste nieuws over deze uitzending.

U hoort de Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) elke zaterdag.

Radio794 is via de ether te ontvangen in de Gemeente Heerde via 106,5 FM.

In de gemeente Epe via 107,8 FM. Of DAB-radio via kanaal 7B (190,64 MHz),

— Glasvezel KPN 1186 —– RTV794-kabelkrant op Ziggo – 49

Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u.

Berichten voor de programma’s van RTV794 kunnen ingezonden worden via redactie@rtv794.nl .