nieuws

Programmaboekje herfst- & winteruitjes Koppel-Swoe

Het hele jaar door organiseert een enthousiaste groep vrijwilligers verschillende uitstapjes. We noemen dit de zomer- en winteruitjes. Een gevarieerd aanbod aan uitstapjes voor mensen vanaf 55 jaar uit de gemeente Epe. Het nieuwe programmaboekje is vanaf begin oktober weer af te halen op diverse locaties, waaronder het kantoor van Koppel-Swoe aan de Stationsstraat 25 in Epe.

De uitstapjes variëren van een busreis naar Paleis Soestdijk, een vaartocht over de Vecht tot een museumbezoek. Ook zijn er leuke activiteiten in de omgeving van Epe. Elk half jaar worden er weer nieuwe uitjes georganiseerd.

Tijdens de uitstapjes gaat men er gezellig met anderen op uit. Op die ontspannen dagen leert men zowel nieuwe plekken als nieuwe mensen kennen. De uitstapjes worden zorgvuldig voorbereid en begeleid door de vrijwilligers van Koppel-Swoe.

Twee keer per jaar wordt er een boekje uitgebracht waarin alle uitstapjes en de daarbij behorende informatie staat vermeld. Het programmaboekje is af te halen in het Kulturhus in Epe, De Wieken en Wijksteunpunt Bloemfontein in Vaassen, Dorpssteunpunt de Hezebrink in Emst, Wijksteunpunt de Burgerenk en het Kulturhus in Oene.

Het aanmeldformulier zit achterin het programmaboekje. Aanmelden kan ook bij het secretariaat van Koppel-Swoe, telefonisch te bereiken op 0578-67 67 67 of via info@koppelswoe.nl

Een digitale variant van het programmaboekje vind je hier.
Liever een gedrukt exemplaar? Die kun je in Oene ophalen bij:

Dorpssteunpunt Kulturhus in Oene