Radio 794 – in de Praotstoel 19/5 – WijzijnHeerde, Heerderstrandvolleybal. IJsseltheaterfietstoer en ???

We hebben het plan om in de Werelsdwinkel in Heerde met Erica Hottinga te gaan praten. Zij is de manager Marketing en Promotie van WijzijnHeerde per 1 mei. We hopen dan te ervaren hoe zij de toeristen naar Heerde haalt.

Met Pim Buiting van volleybalvereniging ORMI uit Epe kijken we vooruit hoe het de Wilde Heerderstrand Beachvolleybaltoernooi er uit gaat zien nu de inschrijvingen geopend zijn.

Met de mensen van de IJsseltheaterfietstocht kijken we vooruit naar de uitgave 2018 die op 26 en 27 Mei gehouden wordt. Er is weer een mooi aantal acts die de bedacht zijn om de toeschouwers te laten genieten. Vooral de uitvoering van “Het Kloosterbier uit Nazareth” op 26 mei aan de Kloosterallee 3 in Oene zal veel mensen plezieren.

Er staat nog een ander onderwerp in de wacht. Als dat rond is ziet u dat op www.Radio794.nl

Hetty Kolkman heeft om 11:40u in haar Evenementenkalender de uitjes van de paasdagen staan maar ook de anderedagen dat er uitvoeringen of presentaties zijn .

Tussen 10 en 12 uur zit Tony van Dommelen achter de knoppen bij de Praotstoel en doen Linda Seinstra en Cor Rorije de presentatie.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.