radio794

Radio 794 onderwerpen praotstoel 23 maart

Zaoterdag 23 Meert tussn 9 en 12 uur.

Erik Daems mag ‘t eerste uur deur de Twentse streektaalmuziek zuuken. Hij hef ’n ruume keuzeliest waor hie uut kan kiezn en ’n conference van de Tukkers.

Om 10 uur neemt Tony van Dommelen de knoppen in de studio weer onderhanden voor deze Praotstoel met Erik als backup.

We beginnen met Soraya Biesterbosch en Fennie Tiemens die terugkijken naar de prijsuitreiking van “Meer dan handen” in Den Haag.

We praten met Ben Jonker, een van de werkgroepsleden Gedenkplek verzetswerk familie van Essen in Epe, over de vorderingen van de laatste maanden.

We hebben dan een opname van Pannekoekendag dat op 22 maart gehouden wordt op de dagbesteding van Wendhorst op lokatie Heerderhagen.

En we laot weer ‘n paar dialectverhaaln van de schriefwedstried 2019 heurn.

Natuurlijk is Hetty Kolkman ook aanwezig om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen dit weekeinde en komende week.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794