veluvine Nunspeet

Sinterklaas komt naar Veluvine met minishows

Na het daverende succes van vorig jaar, komt Het Feest van Sinterklaas dit jaar opnieuw naar Veluvine. Op woensdagmiddag 1 december geeft de Sint samen met zijn pieten maar liefst 5 minishows weg van ruim een half uur vol vrolijkheid, muziek en lekkers. Door de gezellige kleine setting hebben Sinterklaas en zijn pieten extra veel aandacht voor de kinderen. 

Vorig jaar presenteerde Veluvine noodgedwongen door de coronamaatregelen een nieuwe versie van haar jaarlijkse Sinterklaasfeest met 21 mini-shows waar maximaal 30 bezoekers per voorstelling terechtkonden. Doordat de kleinschalige setting veel positieve reacties opleverde, heeft Veluvine besloten de trend van vorig jaar door te zetten, maar dan iets groter. Zo kunnen er nu 75 bezoekers per voorstelling terecht in plaats van 30. Om het sinterklaasfeest voor iedereen toegankelijk te laten zijn, kosten de kaarten slechts € 3,50 per persoon.

Het Feest van Sinterklaas is te bezoeken op woensdag 1 december om 13:15 uur, 14:00 uur, 14:45 uur, 15:30 uur en om 16:15 uur in theater Veluvine. Kaarten zijn te koop via veluvinenunspeet.nl of aan de theaterkassa. In verband met het beperkte aantal plekken en omdat Veluvine zoveel mogelijk kinderen blij wil maken met een sinterklaasfeest, vragen we om met max. 1 begeleider per kind te komen.