cultureel platform epenieuws

Stichting Cultureel Platform Epe – Laatste voorstelling dit seizoen

Het seizoen 2016-2017 loopt bijna ten einde. Nog één voorstelling te gaan. Maar wat is het tot nu toe een mooi jaar geweest, met prachtige concerten (Lendvai String Trio, Jan Brokken +, Hexagon ensemble, Matangi en Izhar Elias en Cello8ctet Amsterdam) en bijzondere theaterproducties (Shakespeare by Heart, De RouwRevue, een Fado voor mijn Vader) en binnenkort nog de concertlezing Dwaallicht.
Wij zijn druk bezig met het nieuwe seizoen, Spoedig komt onze nieuwe folder uit en zullen we u ook via deze nieuwsbrief informeren. Hieronder alvast informatie over onze serie Zomeravondconcerten.
Wij begroeten u graag binnenkort bij een van de concerten of voorstellingen!

11 mei Concertlezing over Dwaallicht
boek van Josha Zwaan met Anne Magda de Geus, cello

Dit literaire concert wordt in samenwerking met de Bibliotheek Noord-Veluwe gegeven in de bibliotheek van Epe.

Muziek en literatuur: in het werk van Josha Zwaan horen ze bij elkaar. Schrijfster Josha Zwaan vertelt over en leest voor uit haar nieuwste roman Dwaallicht, over leven met angst en depressie, waarin de cello een grote rol speelt. Celliste Anne Magda de Geus speelt werken van Hindemith, Bach, Manneke, Stallaert, Galli en Heijmink Liesert.

Anne Magda de Geus heeft zich als celliste gespecialiseerd in kamermuziekconcerten. Met moderne muziek bracht zij veel composities tot première en werkte samen met componisten uit binnen- en buitenland.

Locatie: Bibliotheek Epe, Stationsstraat 16 Epe
Aanvang 20.00 uur Eentreeprijs:€ 7,50.
Online kaartverkoop: www.cultureelplatformepe.nl
Losse kaartverkoop Bibliotheek Epe en VVV-Epe