SWO/E

SWO/E – Geheugensteunpunt Voorlichting 6 oktober

Naarmate mensen ouder worden gaat het geheugen vaak steeds minder goed werken.
Bij 1 op de 5 mensen resulteert dit in een vorm van dementie. Maakt u zich zorgen over uw geheugen of over het geheugen van bijvoorbeeld uw partner, vader, moeder of een ander in uw omgeving kom dan naar een voorlichtingsbijeenkomst.

Het Geheugensteunpunt Epe, de SWOE en Alzheimer Oost Veluwe vinden het belangrijk om aan inwoners van de gemeente Epe informatie te geven over geheugenproblemen en dementie. Hierin werken ze nauw samen met de SWO/E (Stichting Welzijn & ondersteuning Epe) en de gemeente Epe.

Tijdens de bijeenkomst zullen Marie José Andringa, voorheenwerkzaam als specialist ouderengeneeskunde en Judith Lutgerink coördinator van het Geheugensteunpunt  u voorlichting geven over geheugenproblemen en dementie. Wat hoort bij normale vergeetachtigheid en wanneer moet je denken aan een ziekte, een vorm van dementie? En wat kun je dan doen. Bij wie kun je terecht met je zorgen en vragen op dit gebied.

In dit jaar zullen 4 bijeenkomsten plaatsvinden in de gemeente Epe, dicht bij huis zodat u ze makkelijk kunt bezoeken. De derde bijeenkomst is op vrijdag 6 oktober van 14.30 tot 16.00 uur in de Hezenbrink aan de Ds van Rhijnstraat 69 in Emst. Voor informatie kunt u contact opnemen met Judith Lutgerink (coördinator Geheugensteunpunt) tel. 06-82677999, of met Niki Binnendijk of Linda Seinstra van de SWOE tel. 0578 620988.
email: epe@hetgeheugensteunpunt.nl, websites: www.netwerkdementie.nl, www.swo-epe.nl