veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – agenda week 15 , met oa ‘Niet Schieten Plus’

Donderdag 19 april 2018 – 20.15 uur

Niet Schieten Plus

Multitalent Esmée van Kampen samen met cabaretgroep Niet Schieten! te zien in de komische voorstelling Tijd voor een Trio

Op donderdag 19 april staat Esmée van Kampen samen met Maarten Hennis en Arend Edel van cabaretgroep Niet Schieten! in Veluvine Nunspeet. De voorstelling Tijd voor een Trio is een kwetsbaar, herkenbaar en bovenal grappig cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Aan het begin van de voorstelling is te zien hoe Arend en Maarten in de herfst van hun leven een fris groen blaadje plukken: Esmée van Kampen. Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een flinke dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun midlife. Ook de twijfeldertiger Esmée krijgt het flink voor haar kiezen.

Kaarten kosten € 20,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of bij de theaterkassa van Veluvine.

Vrijdag 20 april 2018 – 20.00 uur

Filmhuis: Loving Vincent

Laatste kaarten!

‘Loving Vincent’ vertelt over Van Goghs leven en werk door zijn meest inspirerende schilderijen tot leven te brengen. De film is een uniek artistiek meesterwerk bestaande uit 65.000 schilderijen. Alle frames zijn met de hand geschilderd door meer dan honderd kunstenaars uit zeven verschillende landen, die dezelfde techniek als Van Gogh hanteerden. Genomineerd voor Oscar beste Animatie.

Kaarten kosten € 9,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of bij de theaterkassa van Veluvine.

 

Maandag 23 april 2018 – 20.15 uur

Richard van Hooijdonk: Welcome to the future

Een spannende ontdekkingsreis door de toekomst met topspreker, trendwatcher & futurist Richard van Hooijdonk. Tijdens een inspirerende en wervelende theatershow neemt Richard van Hooijdonk je mee naar de toekomst die zoveel zal betekenen dat je er maandenlang over zal napraten.

Richard van Hooijdonk geeft wereldwijd inspirerende lezingen over de manier waarop technologie de manier waar we leven en werken gaat veranderen. Bijna 500.000 mensen bezochten zijn voorstellingen, lezingen en inspiratiesessies. Daarnaast is hij regelmatig te zien op televisie bij RTL, BNR en VARA. Ook presenteert hij iedere week ‘Mindshift’ op BNR. Samen met zijn onderzoeksteam van ruim 20 specialisten onderzoekt hij dagelijks de impact van technologie.

Kaarten kosten € 25,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of bij de theaterkassa van Veluvine.