nieuwsveluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – Bijzondere Zomerexpositie

Bijzondere Zomerexpositie in Veluvine

Docenten Vrije Academie Nunspeet exposeren eigen werk

Op zaterdag 3 juni jl. is de zomerexpositie feestelijk geopend. Vanaf dinsdag 6 juni is de zomerexpositie in Veluvine open voor publiek. De expositie wordt verzorgd door docenten van de Vrije Academie Nunspeet. De kunstwerken staan geëxposeerd in de Academiezaal in Veluvine Nunspeet t/m 16 augustus 2017.

Vrije Academie Nunspeet
De Vrije Academie is opgericht in 1968 om meer mensen te interesseren voor de schone kunsten. Zo ontstond “de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten in Nunspeet” (de “VAN”) , gevestigd in de ‘oude’ school aan de Stationslaan. Jaarlijks nemen ruim 275 mensen één of meer dagdelen deel aan verschillende activiteiten om zo hun kunstzinnige aanleg onder leiding van ervaren uitvoerend kunstenaars (docenten) verder te ontwikkelen. Sinds enkele jaren wordt ook les gegeven aan kinderen en jongeren.

Deelnemende kunstenaars
Aan de zomerexpositie 2017 nemen enkele docenten van de VAN deel:
Ad Kuijper (inkttekeningen), Ewa Maziarz (schilderijen), Marja Meijering (beeldend werk), Krista van Norel (beeldhouwen), Serob Darbinian (tekenen en schilderen), Anthea Simmonds (kunstenaar/grafisch ontwerpen) en Ingrid Slaa (beeldhouwen).

De zomerexpositie is van maandag 5 juni tot en met woensdag 16 augustus vrij te bezichtigen in de Academiezaal van Veluvine. U kunt de expositie niet bezichtigen als de zaal verhuurd is. Voor meer informatie over de toegankelijkheid belt u naar 088 – 850 77 66.